bOUT MKB -ADVIES & BELASTINGADVISEURS

over ons

Het ontstaan van bout MKB-Advies & Belastingadviseurs

door de jaren heen

Anton Bout richtte in 1984 Buro Bout (Buro voor Administratie & Belastingzaken) op te Blaricum. Al snel werd het kantoor te klein en werd de eerste verhuizing van het kantoor naar Huizen een feit. Jan Bout voegde zich in 1990 bij broer Anton in het bedrijf en enige tijd later verwierf Buro Bout officieel de status van een accountantskantoor. Buro Bout werd omgedoopt tot Bout Accountants & Belastingadviseurs. 
Van oudsher heeft bij Bout Accountants & Belastingadviseurs altijd de integriteit en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel gestaan. Daarbij werd IT optimalisatie om het bedrijfsproces efficiënt in te richten altijd door de broers omarmt om de klanten een optimale service te kunnen bieden. 
Enkele verhuizingen en vele jaren verder zijn de broers in 2015 een samenwerking aangegaan met een groot kantoor. Daar Anton de persoonlijke relatie met zijn klanten miste, is hij in 2018 voor zichzelf verder gegaan onder de naam Bout MKB-Advies & Belastingadviseurs. 

bout MKB-Advies & Belastingadviseurs is aangesloten bij het

register belastingadviseurs

hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking, met de knop hieronder.

Naast de ondernemer staan

zodat u verder kunt

Bij Bout MKB-Advies & Belastingadviseurs geloven wij graag dat we naast de ondernemer staan. Wanneer we alles wat we doen, destilleren naar drie kernpijlers komen we op de volgende drie punten uit. Dit is wat wij écht voor ondernemers betekenen en waarvoor zij ons altijd kunnen bellen. Hieronder leest u wat dat is.

01

volledig ontzorgen

Als ondernemer heb je het al druk zat. Eigenlijk heb je helemaal geen tijd voor administratie, belastingen, wet- en regelgeving, etc. Dat snappen we. Focus jij op je kerntaken  en het (uit)bouwen van je onderneming, dan zorgen wij voor de rest. Daar kun je met een gerust hart van op aan!

02

financieel sparringpartner

Bout MKB-Advies & Belastingadviseurs  denkt met je mee. Daarbij kijken we verder dan de grenzen van onze expertise. Wat zijn nu  kansen en bedreigingen? Wat zijn de sterke en zwakke punten van je onderneming? Wij zijn je klankbord en helpen je grip op je onderneming te krijgen of te behouden.

03

specifieke kennis en advies

Wij helpen je met het oplossen van specifieke vraagstukken. De kans is groot dat we eenzelfde of soortgelijke situatie bij een collega-ondernemer al zijn tegengekomen en dat wij hem daarin begeleid hebben. Zowel zakelijk als privé denken wij met ondernemers mee.